August Theodor

Ett bröllopsfotografi. Det är August Theodor Blomquist och hans hustru Christina Gustava. Min mormors föräldrar, alltså mormorsfar och mormorsmor. Jag har inget eget minne av dem. Ändå så finns fragment av deras liv bevarade i berättelser och dokument. Och den berättelsen har ändrats. August Theodor var inget ”hittebarn” från Drottningholm, med okända men potentiellt spännande anor. I stället har en annan berättelse formats, och den gör inte hans liv mindre intressant!

August och Gustava

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: